Synkronisering mellom Skifteplan Mobil og Skifteplan PC

For at det skal synkroniseres må begge bruke samme ID og passord og lisenser for begge programmer må være i orden. Dvs. at man bruker "siste" lisens og at siste faktura er betalt.  

Hvilken ID som brukes på PC-en sjekker man ved å åpne den aktuelle driftsenheten og viser rapporten Skifteplan Mobil. På side 2 står ID og passord.


Hvilken ID som brukes på Skifteplan mobil sjekker man ved å gå til "Hjem" og der klikke knappen "Innst." og der velger "Bytt driftsenhet". Der vil du se hvilken ID du bruker. Her kan det ligge flere ID-er avhengig om du jobber med flere dirftsenheter fra mobilen.

I mellom PC og Mobil fins det en Webserver som tar seg av synkroniseringen. Når PC-en synkroniserer så sendes data opp til Webserveren og henter ned data derfra hvis det ligger nye data fra mobilen. Tilsvarende er det med Mobilen. Det er altså ikke direkte syknronisering mellom PC og Mobil. 


Mobile enheter har normalt alltid nettilgang og synkroniserer derfor direkte med webserveren uten at man må gjøre noe for det.

På PC-en må du manuelt sette i gang en synkronisering mot webserveren ved hjelp av knappen på verktøylinjen for synkronisering.

Det som synkroniseres blir på PC-en liggende på menyen "Utførte tiltak".  Det som sendes opp fra PC-en liiger her og det som er hentet ned fra mobilen ligger også her Normalt skal man kunne se at det er kommet nye data ned ved at disse har "fet" skrift.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

Levert av Zendesk