Kom i gang med Skifteplan Mobil (IOS-enheter)

I adressefeltet i nettleseren på mobilen/nettbrett skriv du: https://www.agromatic.no/mobil

Dette bilde vil komme opp:

Installer Web appen ved å trykke på dette ikonet og så trykk «legg til hjem-skjerm».

Så må du trykke på web appen som heter Skifteplan og du vil få opp dette skjermbildet

(Det er viktig at du du gir skifteplan tilgang til plasseringen din når du bruker appen, hvis du får spørsmål om det):

Skriv inn ID og Passord som du finner i skifteplan (på PC-en) på rapporten Skifteplan mobil eller Gjødselplan. Trykk på «OK/Utført»

Dataene og programmet er nå på plass. Trykk på skifter og du vil se skiftene dine, velg et skifte og velg så Mineralgjødsel og du ser de planlagte gjødslingene.

Vil du registrere det som blir utført trenger du lisens.

Har du allerede lisens hopp over «bestill mobil lisens»

Bestill mobil lisens:

Trykk på knappen Hjem og velg så Innst. oppe i høyre hjørne.

Velg Mobil lisens her skriver du inn navn og adresse på den som skal betale lisensen. Og Passordet er det samme som du brukte når du logget deg inn på Skifteplan mobil. Du må dra deg ned så du kommer til passord som ligger nederst.

Nå er alt klart til å registrere det som bli utført, og dette blir synkronisert til web server, slik at informasjonen synkroniseres videre til Skifteplan på PC hos deg eller den rådgiveren du har.

Har allerede lisens:

Trykk på knappen Hjem og velg så Innst. oppe i høyre hjørne.

Velg Mobil lisens

Her velger du Bruk (telefonnr)

Ønsker du ikke å ha flere lisenser huker du av for Maks to andre enheter bruker lisensen og skriv inn passordet igjen.

Nå skal alt være på plass og klart til bruk.