Kom i gang med Skifteplan Mobil(Android og Windows telefoner)

Dette kan være til hjelp når man skal installere Skifteplan Mobil

I adressefeltet i nettleseren på mobilen/nettbrett skriv du: https://www.agromatic.no/mobil Dette bilde vil komme opp (du må tillate at agromatic.no/skifteplan kan bruke posisjonen til enheten, hvis det blir spurt om det):

Skriv inn ID og Passord som du finner i skifteplan (på PC-en) på rapporten Skifteplan mobil eller Gjødselplan.

Trykk på «OK/Utført»

Dataene og programmet er nå på plass. Trykk på skifter og du vil se skiftene dine, velg et skifte og velg så Mineralgjødsel og du ser de planlagte gjødslingene.

Vil du registrere det som blir utført trenger du lisens.

Har du allerede lisens hopp over «bestill mobil lisens»

Bestill mobil lisens:

Trykk på knappen Hjem og velg så Innst. oppe i høyre hjørne.

Velg Mobil lisens her skriver du inn navn og adresse på den som skal betale lisensen. Og Passordet er det samme som du brukte når du logget deg inn på Skifteplan mobil. Du må dra deg ned så du kommer til passord som ligger nederst.

Nå er alt klart til å registrere det som bli utført, og dette blir synkronisert til web server, slik at informasjonen synkroniseres videre til Skifteplan på PC hos deg eller den rådgiveren du har.

Har allerede lisens:

Trykk på knappen Hjem og velg så inst. oppe i høyre hjørne

Velg mobillisens

Her velger du Bruk ..........

Huk av for at Maks to andre enheter bruker lisensen

Nå kan du legge denne siden til startsiden din eller som bokmerke ved å trykke på de tre prikkene øverst i høre hjørne

Nå skal alt være på plass og klart til bruk.